ستروکیت
Page Loder

طراحی سایت در واقع همان نحوه چیدمان و ساختاربندی وب‌سایت شماست بگونه‌ای که کاربرانتان بتوانند تجارب دلچسب‌تری را از گشت و گذار در وب سایت شما بدست آورند. بعنوان مثال نسبت به سپری کردن زمان در وب سایت شما دلسرد نشوند و یا اینکه اطمینان داشته‌باشند نیازهایشان در آنجا بطور حتم برآورده می‌شود. همه این عوامل باعث می‌شوند مشتریان هرگز در یک بازه زمانی کوتاه وب سایت شما را ترک نکنند.

دقت داشته‌باشید که تنها در این حالت است که Bounce Rate وب سایت شما کاهش خواهد یافت (Bounce Rate چیست و چگونه آنرا بهبود دهیم؟) و ترافیک بیشتری از بازدیدکنندگان و خریداران به سوی شما سوق داده‌خواهد شد. با همه این تفاسیر، طراحی یک وب سایت هر چند بی‌نقص و بی‌نظیر، چنانچه بگونه‌ای باشد که در گوگل قابل مشاهده نباشد، کاملا بی‌فایده است.

درست در همینجا است که حرف از سئو به میان می‌آید.

سئو مفهومی است که احتمال ظاهر شدن سایت را در صفحات نخست نتایج گوگل افزایش می‌دهد. در واقع سئو به مشتریان شما این فرصت را می‌دهد تا از طراحی حرفه‌ای و محتوای با کیفیت وب سایت شما نهایت لذت را ببرند.

زمانی که دو مفهوم، طراحی سایت و سئو با یکدیگر ادغام شوند می‌توان با اطمینان، به اعتبار و حرفه‌ای بودن شما اذعان داشت. بیایید با هم این موضوع را بطور دقیق بررسی کنیم و ببینیم ترکیب این دو موضوع چگونه می‌توانند موجب کارآیی بهتر وب سایت شما شوند.

مبانی پیاده‌سازی سئو و طراحی سایت

در دنیای بازاریابی دیجیتال امروزه، یک حضور آنلاین مقتدرانه، موضوعی بحرانی و بسیار حیاتی است. دقت کنید که کوتاهی و ضعف در هریک از بخش‌های وب‌سایت، می‌تواند فاصله شما از نتایج دلخواهتان را بیشتر و بیشتر کند.

در اینجا به بررسی یک سری از المان‌های طراحی سایت قدرتمند خواهیم پرداخت.

با ما همراه باشید.

ثبت دامنه مناسب

با بکاربردن دسته‌ای از کلمات کلیدی در دامنه، قرار نیست در کیفیت و کارآیی وب سایت شما تاثیر مثبتی ایجاد شود حتی باعث خواهد شد تا به آن‌ دامنه بعنوان اسپم نگاه شود و رنکینگ و تجربه کاربری وب سایت را تحت تاثیر قرار دهد.

بخاطر داشته باشید که برای شما میلیون‌ها نام دامنه وجود دارد. اما این شما هستید که باید آگاه باشید و دامنه‌ای مرتبط با تجارت خود انتخاب کنید. خوب است، دامنه انتخابی شما تلفظ آسانی داشته‌باشد همچنین به شما پیشنهاد می‌کنیم برای تاثیر بیشتر، نام برند تجاریتان را بعنوان دامنه خود انتخاب کنید.

انتخاب شرکت‌های میزبانی وب مناسب

در هنگام انتخاب سرویس هاست به پارامترهای سرعت، کیفیت، downTime و upTime دقت لازم و کافی را داشته باشید. عواملی که ذکر شد، عوامل مهم UX هستند که گوگل در زمان امتیازدهی و رتبه بندی سایت شما درنظر خواهد گرفت.

انتخاب یک سیستم مدیریت محتوای قابل اعتماد و قدرتمند

یک سیستم مدیریت محتوای منسجم به سیستمی گفته می‌شود که استفاده و مدیریت آن آسان و بدور از هرگونه پیچیدگی باشد.

در واقع سیستم شما باید بگونه‌ای باشد که شما بتوانید وب سایت خود را به هر صورتی که می‌خواهید طراحی کنید بدون آنکه نیاز داشته‌باشید دوره‌ی مضاعفی را بگذرانید تا کارکردن با آن را یاد بگیرید. از سویی دیگر این سیستم باید به شما در طراحی‌ سایت‌های ریسپانسیو کمک کند علاوه بر همه این‌ها شما باید بتوانید شبکه‌های اجتماعی را بدون هیچ‌گونه زحمتی، اضافه و یا کم کنید .خیلی مهم است که این سیستم ابزار مدیریت محتوای متنوعی را در اختیار شما قرار داده‌باشد.

از سیستم‌های مدیریت محتوای بسیار محبوب، می‌توان به وردپرس، جوملا، دروپال، تایپو۳ ،… اشاره کرد.

زمانی‌که شما می‌خواهید سیستم مدیریت محتوای مناسبی را برای کسب و کار خود انتخاب کنید، از خودتان سوال کنید که این سیستم چگونه قرار است در بازدهی آنلاین کسب و کار شما تاثیر داشته‌باشد! برای مثال:

  • آیا به شما اجازه می‌دهد تا آدرس‌های وب‌سایت خود (URL) را شخصی‌سازی کنید!
  • آیا شما می‌توانید بدون آنکه آدرس صفحه‌ای را تغییر دهید محتوای داخل آن را ویرایش کنید؟
  • برخی از سیستم‌های ذکر شده در بالا به صورت خودکار متا تگ‌ها را برای شما ایجاد می‌کنند. شما باید تگ‌های متای عنوان و توضیحات را چک کنید و ببینید که آیا می‌توانید آن‌ها را تغییر دهید یا خیر؟

قابلیت ایندکس شدن

آیا می‌دانید که خزنده‌ها و روبات‌های گوگل هر صفحه از وب سایت شما را به صورت جداگانه ایندکس می‌کنند و به همین خاطر است که لینک‌های داخلی از اهمیت بالایی برخوردار هستند؟! بسیار مهم است که چک کنید که آیا این لینک‌ها بدرستی عمل می‌کنند یا خیر.

شما می‌توانید از عملگر site:  برای دیدن کلیه صفحات ایندکس شده‌ی وب سایت خود استفاده کنید.( site:yourdomainname.com )

همچنین شما می‌توانید فایل‌های robots.txt وب سایت خود را رصد کنید. ( http://www.yourdomainname.com/robots.txt )

از سویی دیگر ابزاری نظیر Screaming Frog و یا Google Search Console’s index برای چک کردن صفحات ایندکس شده در وب سایت، برای شما تدارک دیده‌شده‌اند.

کلمات کلیدی جستجو و متا تگ‌ها

به سئو می‌توان به عنوان یک فرآیند در راستای بهینه سازی صفحات بصورت مجزا و دست یابی به رنکینگ بالا برای وب سایت نگاه کرد.

بطور خلاصه شما باید نسبت به کلمات کلیدی خود بسیار دقیق باشید و المان‌ها و عناصر صفحات خود را منطبق با آن‌ها بهینه‌سازی کنید.

عنوان‌های صفحه: عنوان‌های صفحه، نخستین المان‌هایی هستند که کاربران شما در صفحه نتایج جستجو با آن‌ها مواجه خواهند شد. عنوان‌ها باید خلاق، جذاب و معتبر انتخاب شوند تا بتوانند از دیگر نتایج SERPS مجزا باشند.

طول عنوان:طول عنوان خود را چک کنید حداکثر طول درنظر گرفته شده برای عنوان‌ها، باید ۶۰ حرف باشد. خوب است، بتوانید بطور طبیعی کلمات کلیدی خود را در لابلای عنوان بگنجانید.

توضیحات متا:توضیحات متا به جستجو کننده می‌گوید که آن صفحه درچه مورد است. البته این توضیحات بسیار محدود هستند. شما باید بسیار هوشمندانه با کمک نهایت ۱۶۰ کاراکتر بتوانید توضیحات کاملی را در خصوص صفحه وب سایت خود ارائه کنید. بگونه‌ای که موفق شوید توجهات را هر چه بیشتر به سوی خود جلب کنید و مشتریان را به کلیک بر روی لینک‌های خود ترغیب کنید.

هدینگ‌ها :هدینگ‌ها خوانایی محتوای تکستی شما را افزایش می‌دهند و آن را بسیار کاربر پسند می‌کنند. از هدینگ‌ها استفاده کنید تا محتویات را به بخش‌های کوچکتری تقسیم کنید و بازدیدکننده بتواند مطلبی را که بدنبال آن است هر چه سریعتر بیابد.

استفاده از عبارت alt :گوگل محتویات بصری شما را درک نمی‌کند. زمانی که تصاویر خود را بهینه‌سازی می‌کنید یا از اینفوگراف‌ها استفاده می‌کنید استفاده از alt را فراموش نکنید و مطمئن باشید در محتوای alt خود توضیح واضحی را در ارتباط با تصویر خود داده‌اید. توضیحی مختصر متشکل از کلمات کلیدی می‌تواند برای عبارت alt تصویر شما مفید باشد.

معماری اطلاعات و URLها:

از نظر شما، کدام یک از urlهای زیر درست‌تر است؟

۱- www.example.com/services/content-marketing/audits

۲- www.example.com/s456/s4/85

 درست است! مورد یک

یک url بهینه شده به کاربرانش می‌گوید که صفحه در چه مورد است و به آن‌ها کمک می‌کند تا اطلاعات و محصولات موردنظر خود را سریعتر پیدا کنند. دقیقاً همانند تگ‌های عنوان و توضیحات متا، آن‌ها زمینه گسترده‌تری از کلمات کلیدی را هم برای کاربر و هم برای موتورهای جستجو فراهم می‌کنند.

و دقیقاً به همین دلایل است که url شما باید توصیفی، کوتاه، قابل درک و بهینه‌سازی شده برای کلمات کلیدی اصلی شما باشد.

ساده‌سازی منوهای وب‌سایت

لینک‌های هدایت‌کننده، معمولاً در قالب یک منوی ساده در بالای وب سایت شما قرار می‌گیرند. زمانی که بدرستی استفاده شوند، انتظار می‌رود که کاربران مدت زمان بیشتری را داخل وب‌سایت بگذرانند و در آن جستجو کنند.

زمانی‌که منوهای وب سایت را ایجاد می‌کنید، بسیار ضروری است تا توقعات و نیازهای مشتریان بالقوه خود را کاملا درک و متناسب با آن‌ها منوها را پیاده‌سازی کرده‌باشید.

همانند یک فروشگاه واقعی، منوهای یک وب سایت باید بتوانند کمک کنند تا مشتریان محصول و خدماتی … را که مدنظرشان است خیلی سریع پیدا کنند و آن‌ها را به سمت خرید نهایی هدایت کنند. آن زمان که مشتریان در وب سایت شما درنگ می‌کنند و زمان زیادی صرف می‌کنند تا فکر کنند کجا باید کلیک کنند، بسیار واضح است که شما باید به فکر بهبود منوهای خود بیفتید!

تأثیر سرعت لود صفحه در رتبه‌بندی‌ها

سرعت صفحه یکی از فاکتورهای مهم در مساله رتبه‌بندی سایت است که تأثیری چشمگیر در نتایج دارد. در سال ۲۰۱۸ نیز سرعت لود صفحات در دستگاه‌های موبایل و تبلت بسیار مورد توجه قرار گرفت. زمان‌ لود صفحه عامل بسیار مهمی است و بر تجربه کاربران تأثیر می‌گذارد و حتی می‌تواند در نرخ تبدیل و bounceRate موثر باشد. (۵ دلیل محکم در تأثیر سرعت سایت بر سئو و تجربه کاربری)

آیا می‌دانید که کاربران شما انتظار دارند که صفحه وب سایت شما در کمتر از ۲ ثانیه لود شود!

اگر چنین انتظاری را برآورده نکنید، تقریباً نصف کاربرانتان را از دست خواهید داد. علاوه بر تأثیر آن بر نرخ تبدیل، Bounce Rate، تأثیرات منفی بر بازده عملکرد آنلاین شما و البته رتبه‌بندی وبسایتان در دراز مدت خواهد داشت.

برای شروع، می‌توانید از Google Page Speed استفاده کنید تا متوجه شوید سرعت وب سایت شما چگونه است. در اینجا گام‌هایی را برای شما نوشته‌ایم که می‌توانند سرعت وب سایت شما را بهبود بخشند:

  • استفاده از پلن میزبانی وب مناسب
  • فشرده‌سازی تصاویر با کیفیت
  • استفاده از catche مرورگر
  • کاهش تعداد پلاگین‌ها و پاپ آپ‌ها
  • سرمایه‌گذاری بر یک CDN قابل اعتماد

طراحی وب سایت ریسپانسیو

با توجه به افزایش روزافزون کاربران موبایل، تعداد جستجوهای موبایل هم متعاقبا رو به افزایش است. برای مثال: آیا شما می‌دانید ۵۷ درصد از ترافیک آنلاین آمریکا ناشی از دستگاه‌های موبایل است.

برای بازدیدکنندگان موبایل شما، تجربه جستجوی آنهاست که مشخص خواهد کرد که آیا از شما خرید خواهند کرد یا نه؟ براساس آمارهای گرفته شده، ۵۲ درصد از مشتریان بالقوه شما، پس از یک تجربه منفی در موبایل، خرید خود را انجام نخواهند داد.

با توجه به آمار گفته شده اصلاً تعجبی ندارد که گوگل رضایت کاربران موبایل را تا این اندازه برای رتبه بندی ملاک قرار داده‌است. بگونه‌ای که در سال‌های اخیر، نخست ورژن موبایلی وب سایت شما را ایندکس و امتیازدهی می‌کند. برای اینکه از این استانداردها سربلند بیرون بیایید نیاز دارید تا وب سایتی ریسپانسیو طراحی کنید.

یعنی چه؟

برای اینکار ابزارهای متعددی برای شما درنظر گرفته شده‌است از جمله، Google’s Mobile Friendly تا ببینید گشت و گذار در صفحات وب سایت شما برای کاربران موبایلی تا چه میزان راحت و خوشایند است.

زمانی که به بهینه سازی وب سایت خود می‌پردازید به کارآیی کلی سایت نیز توجه کافی داشته‌باشید همانند سرعت و لایه‌بندی صفحات.

سایت شما چه میزان برای کاربران تلفن همراه جذاب است؟ آیا آن‌ها می‌توانند بدون نیاز به زوم، محتوا و ویدئوهای وب سایت را به راحتی بخوانند و ببینند؟ درباره دکمه‌های فراخوان عمل(CTA)ها و لینک‌ها چطور؟ آیا می‌توانند آن‌ها را راحت انتخاب کنند؟ محتوای وب سایت شما چی! آیا با اندازه صفحه نمایش متناسب است؟ آیا کاربران می‌توانند به راحتی فرم‌های طراحی شده شما را پر و ارسال کنند؟

جمع‌بندی کلی

اگر تاکنون شما فکر می‌کردید که سئو و طراحی سایت نمی‌توانند عوامل مهمی باشند امیدوارم خواندن این مقاله به شما کمک کرده‌باشد تا این طرز فکر اشتباه را اصلاح کنید. طراحی درست وب سایت، بر دیدگاه کاربرانتان از برند و نام تجاری شما بسیار موثر است و شما را حرفه‌ای تر و معتبرتر جلوه خواهد داد.

بالاتر از همه این‌ها، این می‌تواند بر تجربه کاربران، ارتباطشان با شما و تصمیم خریدشان مؤثر باشد. این‌ها تمام فاکتورهایی هستند که گوگل به هنگام امتیازدهی مورد توجه قرار می‌دهد.

نوشتن دیدگاه

ورود به پنل کاربری
09127107851
setrokate_support