ستروکیت
Page Loder

فارق از اینکه در چه صنعت و بازاری مشغول به فعالیت هستید، شهرت و اعتبار یک برند از مهمترین عوامل در رشد کسب و کار شماست. هنگامی که به تازگی کار خود را آغاز کرده‌اید شهرت شما قاعدتا صفر است و هیچ اعتباری پیش هیچ‌کس ندارید. در این موقعیت هیچ نقد منفی، کاهش آمار بازدید از شبکه‌ها اجتماعی و یا کاهش ترافیک سایت نیز وجود نخواهد داشت.

اما همه‌ی این‌ها به یک چشم به هم زدن می‌توانند تغییر کنند.

هنگامی که از ابتدا با برنامه جلو بروید و از اولین مشتری‌ها اصول را درست رعایت کنید و از آن‌ها امتیاز کامل را بگیرید، در ادامه راه نقد‌های منفی شما کمرنگ و محو خواهند بود.

این را به خاطر داشته باشید که به عنوان یک استارت‌آپ لازم نیست تا نگران مشکلات بزرگ و سازمانی باشید. هدف اصلی شما باید جلب نظر‌های مثبت در راستای ایجاد حس خوب در ذهن بقیه و در نتیجه شهرت و اعتبار کسب و کار‌تان باشد.

در مطلب امروز به مرور پنج‌ تا از مهم‌ترین و کلیدی نکاتی خواهیم پرداخت که بهتر است از ابتدا برای کسب شهرت و اعتبار، آن‌ها را در چارچوب کسب‌ و کار خود در نظر بگیرید.

همچنین بخوانید: ۵ ابزار ضروری برای برندسازی کسب و کار‌ها

۱- می‌خواهید برای چه چیزی شناخته شوید؟

هدف و فلسفه وجودی تجارت شما چیست؟ قصد دارید چه نوع برندی خلق کنید؟ به خودتان فرصت دهید و زمانی را در نظر بگیرید که به این فکر کنید که دوست دارید برای چه چیزی شناخته شوید و قرار است چه خدمتی را ارائه دهید و چرا این خدمت باید برای مشتری جذاب باشد. هنگامی که به این نتیجه رسیدید که دوست دارید مردم چگونه به کسب و کار شما نگاه کنند، آن‌گاه بهتر می‌توانید برای تصمیمات تجاری آینده تصمیم بگیرید.

۲- با طراحی سایت کار خود را آغاز کنید

اگر به دنبال این هستید که مشتریان شما را در گوگل پیدا کنند، شما باید امتیاز خوبی در سیستم موتور‌های جستجو داشته باشید. امتیاز پایین در گوگل می‌تواند ضمانت شکست برای تجارت آنلاین شما باشد. فراموش نکنید که محتوای با کیفیت تهیه کنید و با سایت‌های معتبر همکاری داشته باشید. از تگ‌ها و کلمات کلیدی بهینه استفاده کنید و سئو سایت را همیشه در نظر داشته باشید. به خاطر داشته باشید که طراحی سایت بهینه از پایه، یکی از مهم‌ترین اصول سئو می‌باشد. بنابراین اگر برای کسب و کار‌تان در آینده نقشه‌های بزرگی دارید از ابتدا برای طراحی سایت حرفه‌ای اقدام کنید. زیرا تغییر دادن ساختار سایت در میانه راه سبب پایین آمدن امتیاز موتور‌های جستجوگر می‌شود.

همچنین بخوانید: ۵ نکته کلیدی برای موفقیت در دیجیتال مارکتینگ

۳- در شبکه‌های اجتماعی حضور مستمر داشته باشید

ممکن است که شما از تمام شبکه‌های اجتماعی استفاده نکنید اما حتمن پس از راه اندازی سایت حساب ویژه خود را در تمامی شبکه‌های اجتماعی به نام شرکت خود ثبت کنید. صفحات خود را به روز نگه دارید و علاوه بر ایجاد آگاهی از برند، از محتوای مفید برای ایجاد تعامل با مشتریان استفاده کنید. این امر نه تنها به رشد شهرت تجارت شما کمک می‌کند، بلکه به شما این امکان را می‌دهد تا واکنش مخاطبان را به نام تجاری‌تان نظاره کنید و از آن تأثیر بگیرید.

۴- بلاگ نویسی را فراموش نکنید

بلاگ نویسی یکی دیگر از راه‌های عالی برای کنترل اطلاعات و پیام‌هاییست که در مورد تجارت خود انتشار می‌دهید. به طور فعال از بلاگ خود استفاده کنید و به روزرسانی‌های مربوط به حیطه کاری خود را به اشتراک بگذارید. خوانندگان خود را ترغیب کنید که از بخش نظرات استفاده کنند تا بتوانید به طور پیوسته با آن‌ها تعامل داشته باشید.

۵- پاسخگو باشید

فرقی نمی‌کند که سوالات در اینستاگرام مطرح شده باشند یا در بخش کامنت‌های سایت. حتما زمانی را برای پاسخگویی به سوالات مشتریان خالی کنید و برای آن‌ها با پشتکار وقت بگذارید. تعامل با مشتری از طریق فضای مجازی به گونه‌ای یک جور ضمانت است. و شاید بهتر از آن! از این رسانه‌ها برای برقراری ارتباط در سطح درجه یک بهره ببرید.

 

نوشتن دیدگاه

ورود به پنل کاربری
09127107851
setrokate_support