ستروکیت
Page Loder

در دنیای دیجیتال امروزه، راه اندازی یک کسب و کار آنلاین یکی از ضروری‌ترین ارکان موفقیت شما به حساب می‌آید اما در نظر داشته باشید که این حضور آنلاین، به تنهایی نمی‌تواند منجر به موفقیتتان در جذب مخاطب شود.

زیبایی و حرفه‌ای بودن یک سایت می‌تواند از شرایط لازم برای موفقیت شما در این مسیر باشد اما مطمئناً شرط کافی نمی‌باشند و شما احتیاج دارید برای پیروزی در این مسیر، حتماً تکنیک‌های سئو و استراتژی‌های مربوط به آن را در کنار آن‌ها لحاظ کنید.

منظور از تکنیک‌های سئو چیست؟

در این مقاله قصد داریم، به بررسی تازه ترین تکنیک‌های سئو در سال ۲۰۱۸ بپردازیم و شما را با جدیدترین نکات آن آشنا کنیم.

این مقاله را تا انتها با دقت بخوانید و پیروز این میدان باشید…

۱- سرعت سایت خود را تا حد ممکن بالا ببرید.

باید بدانید که کاربران سایت شما اصلاً صبور نیستند و حاضر نیستند زمان طولانی را برای لود تصاویر و مطالب شما، منتظر بمانند. خود را لحظه‌ای در جای مشتریان خود قرار دهید تا بتوانید بهتر درک کنید:
- شما چه مدت حاضر هستید تا برای بازدید ازیک سایت منتظر بمانید؟

- مطمئنا جواب شما، زمان زیادی نخواهد بود.

“ اهمیت ندادن به سرعت سایت = از دست دادن تمام هدف ”

بیایید همین الان با هم یک قرار بگذاریم:

- از همین امروز، برای کلیه فایل‌های آپلودی سایت خود، فرمت و اندازه‌ای بهینه، درنظر بگیرید.

از یاد نبرید: این یک مسابقه است.

و از همه مهمتر آنکه بارها و بارها، گوگل تاکید کرده‌است، که سرعت بارگذاری وب سایت، یکی از موثرترین عوامل در رتبه بندی گوگل است. خوشبختانه ابزار زیادی وجود دارند که می‌توانند به شما در اندازه‌گیری سرعت وب سایت کمک کنند.( Pingdom or Gtmetrix )

۲- سازگاری وب سایت با موبایل (Mobile Freiendliness)

آیا تاکنون به اهمیت این موضوع فکر کرده‌اید؟ آیا واقعاً مهم است که سایت شما در موبایل‌ها به درستی نمایش داده شوند؟

واقعیت آن است که اغلب مخاطبان شما امروزه ترجیح می‌دهند تا از طریق گوشی‌های هوشمند خود در اینترنت به گشت و گذاربپردازند و نیازهای خود را جست‌و‌جو کنند.

در تاریخ ۲۱ آپریل سال ۲۰۱۵ ، گوگل اعلام کرد که الگوریتم‌های خود را به گونه‌ای طراحی کرده‌است که برای وب سایت‌های سازگار با موبایل امتیاز بالاتری قائل شده‌است. شما نیز با کمک سایت‌های تست سازگاری با موبایل می‌توانید میزان سازگاری وب سایت خود با موبایل را ارزیابی کنید.

منتظر چه اتفاقی هستید؟

از همین امروز شروع کنید.

۳- استفاده از کلمات کلیدی طولانی در سئوی سایت

نکته اینجاست که این کلمات کلیدی طولانی، به طور خاص‌تر هدف شما را نشانه می‌گیرند، از طرفی دیگر می‌توانید پایین بودن میزان رقابت در این کلمات کلیدی خاص‌تر و دقیق‌تر را، به وضوح ببینید.

اگرچه ممکن است این کلمات کلیدی، احتمال جستجوی پایین‌تری را داشته باشند اما نرخ تبدیل بالاتری را برای شما به ارمغان خواهند آورد.

پس اگر شما در آغاز راه سئوی یک نام تجاری جدید هستید، برگ برنده شما در انتخاب کلمات کلیدی خاص‌تر و محدودتر است.

چرا؟

واضح است. یک وب سایت به اصطلاح نوپا، در ابتدای مسیر، یارای رقابت با رقیبان قدرتمند و سرسخت را ندارد.

مثال:

پس از ویرایش یک مقاله در زمینه ویرایشگرهای کد، در ابتدا تصمیم گرفتیم برای سئوی آن، کلمه کلیدی ”ویرایشگرهای کد” را انتخاب کنیم. اما با کمی جستجو در موتورهای جستجو، متوجه رقابت بالا در آن موضوع و به تبع آن شانس پایین خود در آن شدیم.

واکنش ما چه بود؟

میدان را خالی کردیم؟

هرگز. اینجا دقیقاً همانجایی است که کلمات کلیدی طولانی تأثیر گذار خواهند بود. ما تصمیم گرفتیم کلمه کلیدی ”ویرایشگرهای کد در طراحی سایت” را جایگزین نماییم و توانستیم در مدت زمان کوتاهی به نتیجه دلخواه خود در نتایج جستجوی گوگل دست یابیم.

شایان ذکر است، این کلمه کلیدی طولانی (ویرایشگرهای کد در طراحی سایت)، با گذشت زمان توانست تأثیر خود را بر روی کلمه کلیدی کلی‌تر ما (ویرایشگرهای کد)، بگذارد و در نتیجه آن توانستیم به هدف ابتدایی خود دست یابیم.

۴- تولید محتوای قوی

اینجا، هنر شما در تبدیل یک متن ساده به یک متن تاثیرگذار به کار شما خواهد آمد و انصافاً اصلاً کار ساده‌ای نیست.

یک شرکت سئوی حرفه‌ای، تنها بر روی بهینه سازی سایت تمرکز نخواهد کرد، بلکه تولید محتوای قوی را نیز در راس کارهای خود قرار خواهد دارد.

سعی کنید مطالب وب سایت خود را با اشتیاق بنویسید و مطالبی جذاب و آموزنده برای مخاطبانتان انتخاب کنید .

آیا کیفیت متن‌های ما در رنکینگ موتورهای جستجو حائز اهمیت است؟

باهوش باشید و محتوای خوب تولید کنید. گوگل به محتوای جدید و قوی اهمیت می‌دهد.

اگر پیدا کردن عنوان جذاب برای شما سخت است، اصلاً نگران نباشید. راه‌های بسیاری زیادی وجود دارند تا بتوانید عنوان‌هایی جذاب و پرطرفدار، پیدا کنید. Google یک روش دستیابی به موضوعات پرطرفدار است که می‌توانید در مکان جستجوی آن‌ها، کلمه خود را تایپ کنید و بر اساس آن، مقالات پرطرفداری که با این موضوع منتشر شده‌اند و به اشتراک گذاشته شده‌اند را مشاهده نمایید.

۵- مطالب قدیمی بخش بلاگ خود را به روز رسانی کنید.

کاملاً روشن است، کاربران دوست دارند مطالبی بروز و آپدیت را مطالعه کنند. از سویی دیگر گوگل نیز برای تجربه بهتر کاربران خود ترجیح می‌دهد چنین سایت‌هایی با مطالب به روز را در اولویت قرار دهد.

بنابراین شما باید نسبت به‌ به روزرسانی و آپدیت مطالب قدیمی خود توجه داشته باشید تا بتوانید به نتیجه دلخواهتان در جستجوی گوگل دست یابید.

۶- ایجاد بک لینک : توجه داشته باشید که کیفیت مهم است نه کمیت

استراتژی‌های اخیر گوگل حاکی از آن است که بک لینک سازی یکی از سه فاکتور مهم در رنکینگ گوگل می‌باشد.

در تصویر زیر به گفته گوگل درباره اهمیت لینک‌ها دقت کنید:

-> جمله بالا: لینک‌های شما به ربات‌های ما کمک می‌کنند تا بتوانند به سایت شما دست یابند و در نتیجه به سایت شما کمک خواهد شد تا بیشتر در نتایج جستجوی ما ظاهر شود.

-> جمله پایین: تنها لینک‌های واقعی هستند که به شناسایی و رنکینگ سایت شما کمک خواهند کرد.

چه بک لینک‌هایی مفید هستند؟

بک لینک‌ها، در سایت‌های مرتبط و قوی، می‌توانند تأثیرات قابل ملاحظه‌ای را به همراه داشته‌باشند. برای مثال شما به تازگی مقاله‌ای در ارتباط با سئو منتشر کرده‌اید و برای سئوی آن به بک لینک نیاز دارید.

سایت‌هایی با موضوع سئو، طراحی سایت، اینتزنت می‌توانند سایت‌هایی مفید برای بک لینک گذاری شما باشند. اگر شما به این موضوع دقت نداشته باشید و در سایت‌های نامرتبط برای مثال با موضوع مد و زیبایی بک لینک بسازید، این بک لینک نه تنها مفید نخواهد بود بلکه به ضرر شما نیز می‌باشد.

نکته اینجاست که هرچه بک لینک شما با محتوای اصلی شما مرتبط‌تر باشد، دارای کیفیت و اعتبار بالاتری خواهد بود.

دیگر امروزه خرید بک لینک‌ها فایده‌ای نخواهند داشت.

بهترین راه حل آن است که خودتان را به جای کاربران اینترنت قرار دهید و ذهنیتشان را درک کنید، آنگاه بک لینک‌های خود را ایجاد کنید. این کار بسیار ارزشمندتر از خرید بک لینک‌های جعلی و بی کیفیتی است که تنها کاربران را در اینترنت سردرگم می‌کند.

هرگز مخاطبانتان را اذیت نکنید. بلکه همیشه سعی کنید که به آن‌ها کمک کنید.

با بکارگیری بک لینک‌های درست و با کیفیت دیگر نگران خطر جریمه گوگل نباشید. نسبت به الگوریتم‌های گوگل هوشیار باشید. در الگوریتم‌های جدید، سایت‌هایی که بک لینک‌های بی کیفیت و ضعیف استفاده می‌کنند، به سرعت توسط گوگل جریمه خواهند شد.

سخن آخر: اگر شما بدنبال ترافیک بیشتر در وب سایت خود هستید، بک لینک‌های با کیفیت را فراموش نکنید.

۷- اهمیت به جستجوی صوتی گوگل

در گذشته، صحبت با کامپیوتر جزو تخیلات بشری بود و هیچ‌کس نمی‌پنداشت که روزی این تخیل به حقیقت برسد. امروزه، برنامه‌هایی نظیر سیری، کورتانا،… برنامه‌هایی هستند که به این منظور توسعه یافته‌اند و روز به روز بین همگان محبوب‌تر می‌شوند. بهینه سازی سایت برای جستجوی صوتی از فاکتورهایی است که احتمال ظاهر شدن سایت در صفحه اول نتایج گوگل را افزایش خواهد داد. آسانی کار با جستجوی صوتی گوگل همانند ”خوردن یک لیوان آب” برای کاربران ساده است، کافی است برای چند ثانیه انگشت خود را بر روی یک دکمه نگه‌دارند و پرسش خود را مطرح کنند.

با همه گیر شدن این امکان، واقعاً چه کسی ترجیح می‌دهد تا جملات خود را تایپ کند؟

اکنون زمان آن است تا محتویات خود را برای جستجوی صوتی گوگل بهینه کنید. محتوای خود را با افزایش کلمات کلیدی طولانی، در طولانی مدت قوی کنید. در ادامه باید از عباراتی محاوره‌ای نیز به عنوان کلمات کلیدی، استفاده کنید.

لازم است یک استراتژی کلیدی را برپایه صحبت‌ها و سؤالات مردم در محتویات وب سایت خود پیاده‌سازی کنید.

به سؤالاتی که ممکن است توسط مخاطبان شما پرسیده شود فکر کنید و محتویاتی را تولید کنید که به پاسخ آن سؤالات در جستجوی صوتی متمرکز شده‌باشد.

۸- وب سایت خود را به https تغییر دهید.

در تعریف واژه اینترنت، تأکید بر واژه‌های خصوصی و محرمانه اندکی دشوار می‌شود. امروزه اکثر فعالیت‌های اینترنتی، به جهت عدم اطمینان کاربران به محیط‌های اینترنتی در همان ابتدای مسیر متوقف شده‌اند و از موفقیت بازماندند. شما با تغییر پروتکل وب سایت خود از http به https می‌توانید محیط امنی را برای کاربران خود ایجاد کنید تا با آسودگی خاطر بتوانند به تبادل اطلاعات با شما بپردازند.

با کمک پروتکل https، کلیه اطلاعات در معاملات و فرم‌های آنلاین بطور امن منتقل می‌شوند، از سویی دیگر نیز گوگل برای سایت‌هایی با پروتکل https امتیاز بالاتری قائل خواهدشد.

شما دلتان می‌آید بسادگی این فاکتور را از دست بدهید؟

هم‌اکنون نسبت به ایمن سازی وب سایت خود با پروتکل HTTPS اقدام نمایید.

۹- حضور مقتدرانه و قدرتمند در شبکه‌های اجتماعی را فراموش نکنید.

شبکه‌های اجتماعی را دست کم نگیرید.

این روزها، هر فرد در اجتماع، حداقل در دو شبکه اجتماعی فعالیت دارد. چرا که نه؟ چه کسی از داشتن یک صفحه شخصی در اینترنت که بتواند مطالب و نقطه نظرات خود را با دیگران به اشتراک بگذارد، ناراحت می‌شود؟

سهل انگاری نکنید و آن‌ها را نادیده نگیرید.

پستی که در این شبکه‌ها به اشتراک گذاشته می‌شود، مخاطبان را به کلیک کردن ترغیب می‌کند. از سویی دیگر،امکاناتی نظیر اشتراک گذاری، کامنت گذاری و پاسخ دادن از ویژگی‌هایی هستند که شما را مطمئن می‌کنند مقاله شما خوانده شده و مورد توجه قرار گرفته‌است.

با کمک شبکه‌های اجتماعی، مطلب شما می‌تواند بارها و بارها به اشتراک گذاشته شود و در طول مدت زمان کوتاهتری به دست افراد بیشتری برسد. با به اشتراک گذاشتن مطالب سودمند، فالورهای بیشتری را در شبکه‌های اجتماعی از آن خود کنید. مطالب قوی در شبکه‌های اجتماعی باعث می‌شوند سایت‌های خارجی بیشتری از لینک سایت شما در وب سایت خود استفاده کنند و مخاطبان خود را به محتوای شما هدایت کنند. این لینک‌های خارجی که به سایت شما وصل می‌شوند می‌توانند در امتیازدهی گوگل به وب سایت شما، کمک بسیاری کنند.

شبکه‌های اجتماعی را فراموش نکنید. مقالات خود را در آن‌ها منتشر کنید و به آن‌ها اجازه رشد دهید.

۱۰- گوگل پادشاه است اما موتورهای جستجوی ”بینگ” و ”یاهو” را از یاد نبرید.

باید در نظر داشته باشید که موتور جستجو منحصر به فرد نیست و قرار نیست کاربران تنها در یک موتور جستجوی خاص به دنبال پرسش‌های خود بگردند. به لحاظ تکنولوژی هنوز هیچ موتور جستجویی نیست که بتواند پاسخگوی تمامی پرسش‌های کاربران خود باشد.

هنوز کاربرانی وجود دارند که ترجیح می‌دهند در یاهو و یا بینگ به جستجوی سؤالات خود بپردازند. مطمئن شوید که محتویات وب سایت شما برای تمامی موتورهای جستجو بهینه است.

از یاد نبرید:

گفته می‌شود: “بهینه سازی موتورهای جستجو” نه ”بهینه سازی گوگل

سایت خود را بگونه‌ای تنظیم کنید که با استراتژی‌های موتورهای جستجوی مختلف، مطابقت داشته‌باشد.

۱۱- کاربرپسند بودن و راحتی کاربر

قانون فروش: همیشه حق با مشتری است.

قانون اینترنت: همیشه حق با کاربر است.

به معنای واقعی کلمه، سایت شما با اولین کلیک کاربر، باید آماده سرویس‌دهی و خدمت رسانی به آن باشد. کاربر پسند بودن و راحتی کاربر، می‌تواند رتبه بهتری را در موتورهای جستجو برای شما تضمین کند. در استراتژی‌های جدید بهینه سازی موتورهای جستجو، انتظار می‌رود عملکرد و راحتی تعامل کاربران بسیار پررنگ شده باشد.

حالا نوبت شماست.

از کدام یک از تکنیک‌ها و استراتژی‌های سئو در سال ۲۰۱۸ قرار است استفاده کنید؟

ممکن است هنوز شک داشته باشید که آیا سئو می‌تواند به بهبود کسب و کار شما کند یا نه؟

اگر همچنان مطمئن نیستید، می‌توانید از طریق تلفن‌های تماس با کارشناسان ما تماس گرفته و از آ‌ن‌ها مشاوره بگیرید.

نوشتن دیدگاه

ورود به پنل کاربری
09127107851
setrokate_support